Welkom bij groep 1-2b
  Thema 'Sinterklaas'

Sinterklaas is weer in Nederland. De kinderen hebben hun schoen al gezet en een lekkere traktatie ontvangen.
Sinterklaas heeft het druk om alle verlanglijstjes van de kinderen bij elkaar te krijgen en de pieten moeten alle pakjes inpakken en bezorgen bij de juiste kinderen in de klas. Tijdens de pietengymnastiek oefenen de pieten om op het dak te lopen, op huizen te klimmen en om pakjes te bezorgen.
Wat zal Sinterklaas volgende week versteld staan van alle knappe hulppieten uit groep 1-2.
Klik op onderstaande foto als je nieuwsgierig bent naar de pieten uit groep 1-2B!

 


Thema 'het weer'

In de herfst werkten we aan het thema 'weer' in de klas. De verschillende seizoenen kwamen aan bod, allerlei weersomstandigheden en de kinderen werden echte presentatoren van het weerbericht. We hebben regen gemeten met de regenmeter, buiten wind gevangen en blaadjes opgeruimd. In de hoeken konden we tellen en wegen met kastanjes en eikels en de huishoek was omgetoverd tot een heksenhuis in het bos!  Groep 2 heeft door middel van schrijfdans een boom gemaakt in de speelzaal. Zie foto's voor een indruk van dit thema!

 


Start Schooljaar

 

We zijn (weer) begonnen! Even wennen aan de nieuwe klas, juffen en klasgenootjes. Tijdens de eerste weken van het schooljaar werken we met het thema 'Thuis'. Lekker vertrouwd om hierover te vertellen, werken en spelen. Raai de Kraai wordt voorgesteld en we houden allemaal een spreekbeurt over onszelf! 
Nieuwsgierig naar wat wij op een dag allemaal doen? Klik dan op onderstaande foto en neem een kijkje!